Ervaringen van Mensen

Mijn behandeling door Erwin met Touch of Matrix heb ik ervaren als heel positief. Bij de eerste behandeling waarbij ik het best eng vond moet ik zeggen dat ik versteld stond hoe snel emoties los komen en ik mij volkomen vertrouwt voelde door de rust die van hem uitstraalde. De behandelingen hebben mij enorm geholpen bij mijn darmklachten, mijn hoofd dat erg vol zat met zoveel dingen die er gebeurd zijn en die ik door Touch of Matrix heb weten los te laten en het daardoor een plekje heb kunnen geven.                              Ria

Je hebt me goed geholpen om het verdriet wat betreft het overlijden van mijn vader een mooie herinnering te laten worden in plaats van ongeloof, ingehouden boosheid en verdriet. Ik heb het een plek kunnen geven na de behandelingen van jou. De zware steen is van mijn maag, het beter kunnen uiten van emoties en niet alles vanuit mijn hoofd doen is een hele opluchting. Ik voel dat ik beter in balans ben en ik ervaar meer rust. Bedankt voor je altijd rustige uitstraling en dat je me een vertrouwd gevoel hebt gegeven.
Miriam