Huisreinigingen

Heb jij ook soms het gevoel dat er ruimtes in jouw eigen huis zijn waar je je minder goed voelt, of soms zelfs een onbehaaglijk gevoel hebt? Of misschien slaap je ’s nachts wel minder goed en ben je je er niet echt bewust van wat het is. Net of er iets “aanwezig” is in deze ruimte.

Dat zou namelijk heel goed kunnen. Aangezien alles uit licht en informatie bestaat kan het heel goed mogelijk zijn dat er informatie is blijven hangen die een negatieve uitwerking op jou als persoon heeft, terwijl iemand anders er misschien helemaal niets van voelt.

Het kan zijn dat er ooit eens woordenwisselingen hebben plaatsgevonden op deze plek, of misschien is er ooit iemand overleden of misschien zijn er andere dingen gebeurd. Allemaal gebeurtenissen die in het verleden plaats hebben gevonden maar waarvan de informatie nog wel is gebleven.

Op zich maakt het ook helemaal niet uit wat er is gebeurd, maar het is mogelijk om het huis optimaal te reiniging, dus alle ruimtes van het huis, maar ook de tuin, en de oprit.

Na een reiniging zal je je weer prettiger voelen in jouw huis. Daardoor zal je meer energie ervaren en kun je je vrijer bewegen.