Over Mij

Mijn naam is Erwin Essink. In 1965 ben ik geboren in Enter als nakomertje in een gezin van 10 kinderen. Als kind was ik altijd al gefascineerd door de natuur, met name vogels, door “mysterieuze” universele principes en filosofische aspecten. Tekst gaat verder onder de foto.

Door een aantal behoorlijk ingrijpende gebeurtenissen stond mijn leven compleet op zijn kop. Daardoor is er rond het jaar 2000 een diepere zoektocht naar mezelf begonnen. Wie ben ik, wat doe ik hier, hoe werkt het universum?

Aangezien de reguliere geneeswijze mij niet verder kon helpen op dit pad, ben ik de zoektocht verder gegaan in het alternatieve. Op dit levenspad heb ik prachtige, liefdevolle en wijze mensen ontmoet en ging er een compleet nieuwe wereld voor mij open. Zij zorgden ervoor dat ik weer innerlijke rust, wijsheid, bewustzijn en inzichten in mijn leven kreeg. En gaandeweg mijn reis kwam ik erachter dat er mensen op mijn pad kwamen die ik vervolgens weer mocht begeleiden naar meer innerlijke rust, wijsheid, bewustzijn en inzichten. Dit is dan ook iets wat ik erg graag doe. Een tijdje meelopen op iemands levenspad en ervaren hoe die ander een innerlijke groei doormaakt om zodoende dichter bij zichzelf te komen. Prachtig om te mogen ervaren dat mensen zich bewust worden van hun eigen innerlijke vermogens waardoor ze beter in hun vel zitten en meer in hun eigen kracht staan.

Staat jouw leven ook af en toe op de kop en zou jij het fijn vinden als ik jouw reis een stukje begeleid naar meer rust, inzichten, diepgang, verbinding, (bewegings)vrijheid en bewustwording? Of zit je al in rustig vaarwater maar heb je gewoon behoefte aan meer diepgang en verbinding? Wil jij ook graag dichter bij jezelf komen en meer jezelf zijn?

Laat het mij weten door een mailtje te sturen of te bellen. Samen kunnen we dan bekijken waar er mogelijkheden voor jou liggen om er voor te zorgen dat jouw leven ook weer meer kleur krijgt.

En in onze bereidheid, om in het onbekende,
het veld van alle mogelijkheden te stappen,
geven we ons over aan de creatieve geest
die de dans van het universum choreografeert.

Gevolgde opleidingen, cursussen en workshops:

Touch of Matrix
EFT
Wichelroede lopen
Numerologie
Meditatie
Intuïtieve ontwikkeling